Invulling opvolging kantinebeheer!

Geschreven door Hoofdbestuur.

Zoals jullie weten hebben Thijs en Gerdien (en Toon en Paula) aangegeven aan het einde van het komend voetbalseizoen (2018/2019) te willen stopen met het kantinebeheer. Vanaf dat moment is het bestuur op zoek gegaan naar geschikte kandidaten. Er zijn diverse opties gepasseerd variërend van voortzetting onder eigen beheer tot volledige uitbesteding en alles wat daar tussen zit. De voorkeur is uitgegaan naar voortzetting in eigen beheer. Niet alleen vanwege financiële aspecten, maar ook vanwege zeggenschap en flexibiliteit voor de club.

Vervolgens is de vraag: wie dan? Daarbij wilden we mensen met hart voor de club, continuïteit (niet voor een of twee jaartjes), zelfstandig, creatief/inspelend op vernieuwing, betrouwbaar en integer (je gaat tenslotte met geld van een ander om). Zeg maar een schaap met meer dan 5 poten.

Wij zijn verheugd dat wij opvolging hebben gevonden die aan al deze eisen voldoet. Het is een duo geworden:

Alex van de Water en Tim van Leeuwen

We hebben een aantal goede gesprekken gehad. In overleg met het huidige kantinebeheer hebben we gekozen voor een 'ingroeimodel' waarbij Alex en Tim gaandeweg het nieuwe seizoen het beheer over nemen. Zij starten op 16 augustus bij de eerste clubavond. Het exacte moment waarop de verantwoordelijkheid over gaat bepalen we in overleg, ten uiterste einde volgend seizoen.

Het bestuur heeft alle vertrouwen dat deze jonge mannen uit de club een goede en waardige invulling geven aan het bindend element in onze club.