Vrijwilliger van het jaar

Geschreven door Peter.

Tijdens onze nieuwjaarsreceptie op 7 januari is Walter Schilders uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar.
Walter is al 17 actief betrokken bij de club. In die jaren is hij trainer geweest van de B1. met dat team heeft hij het kampioenschap behaald en een aantal van hen speelt nu in ons 1e elftal. Daarnaast zet Walter zich voor de jeugd in als scheidsrechter en als dat nodig is doet hij dat ook op zondag. Al jaren is hij vaste grensrechter van het eerste en doet dat met zeer grote betrokkenheid. Hij is altijd van de partij. De club heeft dit gewaardeerd door Walter tot Vrijwilliger van het Jaar te benoemen. Gefeliciteerd!

Vanuit de jeugdcommissie schuiven we jaarlijks een persoon naar voren die met zijn verdiensten voor de jeugd aanmoedigingsprijs verdient. Dit jaar is de keus gevallen op Dorus Elshout.

Dorus altijd aanwezig bij zijn eigen elftal. Hij mist geen trainingen en wedstrijden van de JO17-1. Dit is op zich niet bijzonder en zou van ieder spelend jeugdlid verwacht mogen worden. Maar daarnaast is Dorus nu voor het 2e jaar trainer en leider van de jeugd (JO-9). En dat niet alleen. Hij is ook al heel jong als leider begonnen om de club te helpen in de zoektocht naar nieuwe leiders. En of dat niet genoeg is, fluit hij ook nog wedstrijden indien er te weinig scheidsrechters zijn.

Superknap wat hij doet, want zoals gezegd moet hij zelf ook trainen, voetballen en werken. Een mooi voorbeeld van een jeugdlid die beseft dat het lid zijn van een voetbalvereniging houdt immers meer in dan alleen een potje ballen. Gefeliciteerd!