Kuijkse Stratenloop schittert in de winterzon!

Geschreven door KSL2018.

Afgelopen zondag was het weer tijd voor de Kuijkse Stratenloop (KSL). Met 503 deelnemers was het weer een groot succes.

Evenals andere jaren was er ook dit jaar een goed doel gekoppeld aan de KSL. Dit jaar was dit de Kinderloop voor Hoop. Dit is de jeugdeditie van de Samenloop voor Hoop. Dit evenement wordt op 21 en 22 april gehouden op de wielerbaan. Van elke deelnemer ging er 1 euro naar het goede doel. Door sponsor ROAN werd dit verdubbelt waardoor er maar liefst 1006 euro werd ingezameld.

De Kuijkse Stratenloop kan niet plaats vinden zonder de inzet van vrijwilligers en sponsors. Deze komen ook veel vanuit onze vereniging. DANKJEWEL DAARVOOR!

De loterij was weer succesvol. Alle sponsoren en deelnemers bedankt! Veel prijzen, waaronder de hoofdprijs, zijn al uitgereikt óf de winnaars zijn na gebeld. Een aantal prijzen van de loterij is nog niet opgehaald. Heb je nog lootjes van de Kuijkse Stratenloop? Kijk dan of je een prijs hebt gewonnen via de volgende linkjes. Ophalen binnen 2 weken. Eventuele overgebleven prijzen gaan we gebruiken voor de Koningsdag Loterij.

Prijs?

Wil jij nog even de KSL sfeer proeven? Kijk dan op www.htrmedia.nl. Hier staat een leuk filmpje over het evenement