Veel lol in vol Vossenhol

Geschreven door HB.

Bij de start van de Carnaval is altijd goed vertoeven in de tot 'Vossenhol' omgebouwde kantine. Vrijdag vond daar weer de jaarlijkse strijd plaats in het Groot Kuijks Bleirbal. Alle seinen stonden op groen: Mooie aankleding, perfecte organisatie (top Werner en Coby!!) en een uitverkocht huis. Nadat de voorzitter op zijn kniën de opening had gedaan volgde mooie optredens, afgewisseld met optredens die 'voor verbetering vatbaar zijn'. Maar toch, het gaat om de sfeer en die was weer zoals we in bij Kuijk gewend zijn. Gemoedelijk, veul klets en lompigheid, gelal en lol. Nieuwkuijk 3 mocht zich na de strijd om de GKBB-bokaal tot winnaar laten kronen door een vakkundige jury van Fried, Anja en Sjors. Kortom: Een zeer geslaagde avond. LEES MEER

Bij het ochtendgloren op zaterdag gingen de deuren van het Vossenhol weer open voor het Klein Kuijks Bleirbal. Na de opening van 'Werner en René Flintstone' brandde een ware strijd los tussen de jeugdteams van onze club. In een ramvolle arena zetten zij hun beste beentje voort, aangemoedigd door de ouwelui, die ook op ander vlak hun best deden. Bier drinken kunnen ze daar wel....De notabelen in de jury (hoofdtrainer Patrick, wethouder Thom en voorzitter Eduard) kregen prachtige optredens voorgeschoteld waarbij het een close finish (één puntje verschil) was tussen de Specials en JO-13-1. De JO13-1 werd winnaar met een goed verzorgde act, uitgedost in - hoe kan het ook anders - bierglazen. Goed gedaan jongens. In een zeer goede sfeer werd laat in de middag/avond weer een prachtige carnaval afgesloten.

Het bestuur bedankt iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen een dit mooie feest en complimenteert óók de bezoekers met hun enthousiaste aanwezigheid. Ja, we hebben elkaar nodig!!. Volgend jaar weer aan de bak.

Foto: De Specials met 'Hallo Allemaal'