Business Club

Geschreven door Peter.

De zondag van Nieuwkuijk - Vljmense Boys was ook de aftrap van de business club Nieuwkuijk. Vooral bedoeld om de gezelligheid en sfeer van de voetbalclub te benadrukken en om een bijdrage aan het warm hart van onze club gestalte te geven. De voetbalvereniging Nieuwkuijk is niet alleen een sportief middelpunt, maar ook een verbindend element in het dorp. Een gezellige middag werd het daar in Kuijk.

Met direct de eerste aanmeldingen. Maar liefst 5 bronzen leden en 1 zilveren lid zijn een overeenkomst aangegaan.

• PvD Grondwerken
  • BLIV
  • Gasterij Brabant
  • MvH Montage
  • Fact Finance
  • TDM Brabant

De business club Nieuwkuijk bedankt jullie voor jullie aanmelding. We gaan er wat moois van maken!

Nieuwe aanmeldingen zijn uiteraard welkom. Nieuwsgierig geworden? Informatie te krijgen bij Michael van den Hoven (of via info@vvnieuwkuijk.nl).