Beachvoetbal toernooi VV Nieuwkuijk - Opening seizoen 2018/2019

Geschreven door Peter.

Hoewel het huidige seizoen voor onze selectie nog in volle gang is, en we beide teams voor de volle 100% blijven steunen om dit seizoen met een zeer goed resultaat (handhaving & promotie) af te sluiten, willen we jullie toch alvast attent maken op de opening van het volgend seizoen.

We willen het seizoen grandioos gaan openen met een tweedaags Beachvoetbal toernooi op het parkeerterrein van ons sportpark. Op 25 (jeugd t/m O15) en 26 augustus (O19, O17 en senioren) zal het toernooi worden gehouden, iedere dag van 10:00 tot 16:00 uur. Beide dagen zullen worden afgesloten met een afterparty op de club. Voor meer details zie ook de affiches die worden opgehangen bij de club. [lees verder]

Om dit speciale Beachvoetbal toernooi een echte opening van het seizoen te laten worden verwachten we dat alle spelers en speelsters van alle teams zullen deelnemen.

Het toernooi zal worden gespeeld met kleinere teams (5 tegen 5) waardoor we dus meerdere teams per elftal kunnen en zullen maken. De indeling van de jeugdteams zal worden gedaan door de club. Voor de senioren teams kunnen de indelingen van de teams gemaakt worden door de teams zelf. Inschrijvingen zullen we gaan regelen aan het begin van het nieuwe seizoen, maar we wilden jullie toch al informeren over dit toernooi zodat iedereen er al tijdig rekening mee kan houden.