Teamindelingen 2018/2019

Geschreven door Hoofdbestuur.

Sinds dit jaar hebben we te maken met strengere regels rond het verwerken van persoonsgegevens (de AVG). Als vereniging treffen we diverse maatregelen om te voldoen aan de AVG. Dit heeft ook consequenties voor het publiceren van de teamindeling. Voorheen publiceerden we als vereniging de teamindeling op de website. Helaas lijkt dit niet langer toegestaan zonder toestemming van het lid of de ouder. Op dit moment hebben we die nog niet.

Vandaar hebben we de indelingen verzonden hebben aan de bij ons bekende emailadressen uit ons ledenbestand. De email is gegaan naar voetballende leden én stafleden die lid zijn bij onze vereniging en waar we het emailadres van hebben.

Ben je lid en heb je niets ontvangen? Geef in dat geval je juiste emailadres en naam door aan info@vvnieuwkuijk.nl. We proberen zo snel mogelijk te reageren, maar ook wij vieren vakantie...

Trainingstijden worden later op de site bekendgemaakt.

Tip voor komend seizoen: gebruik voetbal.nl app

Als vereniging willen we de teamindeling komend seizoen graag op de juiste wijze publiceren op onze nieuwe website (komt er aan!). We verzoeken daarom elk spelend lid om zich aan te melden bij de voetbal.nl app van de KNVB. Deze informatie is gekoppeld aan de administratie van de KNVB en voldoet aan de AVG. Door gebruik te maken van de voetbal.nl app geeft elk lid toestemming op welke wijze naam en foto zichtbaar worden. Dit kunnen we vervolgens op onze website publiceren.

Elk lid kan aangeven op welke wijze naam en foto zichtbaar worden (instellingen). Daarmee wordt voldaan aan de AVG. Er zijn 3 keuzemogelijkheden:

• Afgeschermd: Je naam en foto worden nergens getoond.
  • Beperkt: Je naam is zichtbaar
  • Volledig: Je naam en foto zijn zichtbaar.