Nieuwkuijk MB1 | MO17-1 | Hoofdklasse 2 | Zuid 1

Maud Blitz, Kim Dekkers, Kristel van Drunen, Kiki van Hulten, Lola van Kessel, Eline Kok, Pam de Kort, Pien de Munnik, Lieke van de Sande, Veerle van Spijk, Floor Tiedemann, Tess Verhoeven, Dewi Verhoeven, Terre Vissers, Isa van de Water, Roma Wieleman

Trainer: Ruud Vissers
Begeleiding: Janneke Vissers, John Vissers, Lous van Zantvliet, Annemieke van Bokhoven

Trainingstijden: dinsdag 18:15 uur, donderdag 18:15 uur

De dames van de MO-17 helemaal in het nieuw

Geschreven door Jeugdcommissie.

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De dames van de MO-17 konden vol trots hun nieuwe tenues showen.  Van voetbalsokken tot mooie sporttassen en training/ inloop shirts kunnen de dames er weer tegen aan. Namens het Jeugdbestuur en de MO-17 willen wij alle sponsors heel erg bedanken voor dit mooie initiatief.
Wij wensen de meiden heel veel succes dit seizoen in deze Hoofdklasse competitie.

En door!

Geschreven door Leiding MO-17.

MO17:
Afgelopen dinsdagavond stond de laatste poulewedstrijd van de beker op het programma. De eerste twee wedstrijden gewonnen, dus we hadden aan een puntje genoeg in de thuiswedstrijd tegen DVVC uit Dongen. Dat we het broodnodige puntje om door te gaan in de beker zouden behalen bleek al snel.

Ook de tweede beker wedstrijd wordt gewonnen door MO-17

Geschreven door Louske.

Hoewel het weer van gisteren en vanmorgen anders deed vermoeden, werd er vandaag toch gevoetbald. Wij mochten uit naar Gilze. Onderweg nog een flinke bui, maar gelukkig hebben ze kunstgras in Gilze????????????. Dus ging de wedstrijd gewoon door. Maar de weer goden leken ons toch goed gezind. Het was droog. Ook Gilze had de eerste wedstrijd gewonnen en waren er dus op gebrand om deze tweede wedstrijd ook te winnen.