Nieuwkuijk MO17-1

Maud Blitz, Kim Dekkers, Kristel van Drunen, Kiki van Hulten, Lola van Kessel, Eline Kok, Pam de Kort, Pien de Munnik, Lieke van de Sande, Veerle van Spijk, Floor Tiedemann, Tess Verhoeven, Dewi Verhoeven, Terre Vissers, Isa van de Water, Roma Wieleman

Trainer: Ruud Vissers
Begeleiding: Janneke Vissers, John Vissers, Lous van Zantvliet, Annemieke van Bokhoven

Trainingstijden: dinsdag 18:15 uur, donderdag 18:15 uur

Hoe vergaat het de MO-17 in de hoofdklasse

Geschreven door Louske.

Nadat ik er door enkele clubleden op aangesproken was dat ze mijn verslag miste op de site, vandaag dan toch weer in de pen of nou ja de tablet om een verslag te maken. En ja dan maak ik er ook maar een die in het seizoen tot nu toe gaat samenvatten.
Zo zijn we het seizoen weer begonnen met drie beker wedstrijden die we alle drie met winst wisten af te sluiten, want ja na behaalde succes van het afgelopen seizoen, was die bekerwinst toch wel een heel mooi toetje na ons kampioenschap. Dus de eerste horde is alweer genomen en das altijd lekker.

MO17mooie nieuwe polo's

Geschreven door Jeugdcommissie.

Afgelopen zaterdag kreeg Jan van Oosterhout van NLVO Advies uit handen van de jeugdcommissie een bos bloemen uitgereikt vanwege zijn sponsoring aan de MO17 van mooie nieuwe polo’s.
NLVO is een jong dynamisch bedrijf dat met veel passie advies geeft op het gebied van arbo en milieu. Met deze prachtige polo’s mag de MO17 zich nu het best geklede jeugdteam noemen binnen onze vereniging.

De dames van de MO-17 helemaal in het nieuw

Geschreven door Jeugdcommissie.

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De dames van de MO-17 konden vol trots hun nieuwe tenues showen.  Van voetbalsokken tot mooie sporttassen en training/ inloop shirts kunnen de dames er weer tegen aan. Namens het Jeugdbestuur en de MO-17 willen wij alle sponsors heel erg bedanken voor dit mooie initiatief.
Wij wensen de meiden heel veel succes dit seizoen in deze Hoofdklasse competitie.