Nieuwkuijk MO17-1

Maud Blitz, Kim Dekkers, Kristel van Drunen, Kiki van Hulten, Lola van Kessel, Eline Kok, Pam de Kort, Pien de Munnik, Lieke van de Sande, Veerle van Spijk, Floor Tiedemann, Tess Verhoeven, Dewi Verhoeven, Terre Vissers, Isa van de Water, Roma Wieleman

Trainer: Ruud Vissers
Begeleiding: Janneke Vissers, John Vissers, Lous van Zantvliet, Annemieke van Bokhoven

Trainingstijden: dinsdag 18:15 uur, donderdag 18:15 uur

En door!

Geschreven door Leiding MO-17.

MO17:
Afgelopen dinsdagavond stond de laatste poulewedstrijd van de beker op het programma. De eerste twee wedstrijden gewonnen, dus we hadden aan een puntje genoeg in de thuiswedstrijd tegen DVVC uit Dongen. Dat we het broodnodige puntje om door te gaan in de beker zouden behalen bleek al snel.

Na een aarzelend begin begon het spel van de meiden te lopen en wisten we met goed spel de goal van de tegenstander onder vuur te nemen. Ondanks dat niet alle kansen verzilverd werden konden we toch gaan rusten met een riante 7-0 voorsprong. Ook in de tweede helft een nagenoeg identiek spelbeeld met één verschil dat de tegenstander ook nog eenmaal wist te scoren. Eindstand 13-1. Door in de beker!

Aanstaande zaterdag start te competitie in de zware hoofdklasse met een uitwedstrijd tegen Nieuw Woensel. De tegenstand zal dan wat pittiger zijn.

Spreuk van de week:
Het was zo donker dat ik overal lichtpuntjes zag!