Nieuwkuijk MO13-1

 

Simone de Gouw, Anoek de Bonth, Kim Cales, Annemijn van Oijen, Benthe van Hulten, Sanne van Bokhoven, Floor van de Wiel, Roosmarijn Kaps, Roos Fitters, Sienna van Aerle, Isa Cales, Noa Bloks, Elena van den Hoven en Jolie Vissers


Begeleiding: Bas Bloks. Anouk Couwenberg en Jack Cales


Trainingstijden: dinsdag en donderdag van 18.15 tot 19.30 uur

Succesvol teamuitje MO-13

Geschreven door Leiders MO-13.

Afgelopen vrijdag was het dan zover, wekenlang hadden de meiden het er al over gehad. Met het hele team naar het PSV stadion om de meiden van het Nederlands Elftal in het echt te kunnen aanschouwen.  Onze sponsoren van Bokhoven Electroservice en MVH montage hadden de Feestbus  geregeld, wat een feest!

Om 18.15 zijn we vertrokken en  in Den Bosch gingen de meiden al dansend en hossend de bus door. DJ Marcel wist met zijn opzwepende muziek de juiste snaar te raken bij de meiden. Aangekomen in het stadion waren de meiden onder de indruk van de geweldig sfeer die er hing. Na een wedstrijd met vele hoogtepunten (7-0 overwinning) gingen we na afloop nog eventjes bij de MacDonalds langs in Best wat  met luid gejuich werd ontvangen door de dames.  Normaal wordt het op de terugweg steeds stiller in de bus maar hier was nu geen sprake van, tot het moment dat de bus om 00.30 uur stopte in Nieuwkuijk werd er gefeest,  gedanst en gehost  in de bus. Geweldig mooi om te zien hoe ze er met het hele team een geweldig feest van hebben gebouwd.  Ook de ouders en begeleiding hebben genoten van deze mooie avond. Marcel, Hetty, Mark en Jacqueline nogmaals hartelijk bedankt voor deze top avond die de meiden nooit  meer zullen vergeten. Gelukkig hoefde we de volgende dag pas om 13.00 uur te voetballen. Met onze gelegenheid grensrechter (Hans bedankt) langs de kant lukte het helaas niet om de 3 punten mee naar huis te nemen. Na een 3-0 achterstand kwamen we net na rust nog mooi terug naar 3-2 maar helaas scoorde Uno Animo al weer snel de 4-2 waarna de vermoeidheid toch toesloeg en we uiteindelijk met 7-2 verloren van de koploper wat allemaal 2e jaars D waren. Al met al doen wij het met 7 nog speelgerechtigde E spelers  in het midden nog helemaal niet slecht en staan we op een mooie  keurige 8e plaats.