Jelle van Buul; Luc van Drunen; Dorus Elshout; Milan van Esch; Jurgen Fitters; Thomas Geerts; Sven van der Heijden; Miquel de Wijs; Jelle Damen; Lars van Baardwijk; Jorn Meerburg; Jens van Oijen; Max van den Heuvel; Nick Couwenberg

Begeleiding: Roy Fitters, Erik van Esch, Angelo van Drunen, Patrick Meerburg, Rik de Langen en Sjors van Aalst

Trainingstijden: Maandag 19:30 tot 21:00 uur Donderdag 18:00 tot 19:30 uur

JO17-1 maakt met 11-0 gehakt van Haarsteeg !!!

Geschreven door JO17-1.

We moesten tegen Haarsteeg de club waar we al heel veel mooie derby’s hebben gespeeld. Aan het begin van het seizoen in de beker was er ook al een 0-8 overwinning voor ons. Helaas staat Haarsteeg nu ook in de competitie helemaal onderaan en is er niets meer over wat duidelijk in en om het veld te zien was. Verder waren er vooraf al de nodige seintjes geweest dat er tegen ons wel een stuk of drie Rood zouden gaan pakken. We hadden onze jongens dan ook al gewaarschuwd niet te veel te gaan lopen en zo nodig tijdig te springen.
In Haarsteeg aangekomen werd ons als NK gevraagd door de coördinator of we de leiders van Haarsteeg mee konden helpen met de wedstrijdapp. De leiders die verder onbekende waren voor de eigen club wisten nog niet eens dat hun team A of B categorie speelde.

JO17 heeft na half uurtje druk zetten de wedstrijd in handen!

Geschreven door JO17-1.

Op een hele warme zaterdagmiddag kwam Waspik op bezoek die gelijk stonden met ons en best al wat aardige uitslagen neer hadden gezet dus het zou wel eens lastig kunnen worden. Gelukkig was Milan er weer bij na zijn blessure waardoor de veldbezetting weer als normaal was en de vaste patronen konden worden uitgevoerd.

JO17 deelt de punten in Tricht!

Geschreven door JO17-1.

Na afgelopen week de wedstrijd tegen RKTVC al ingehaald te hebben moesten we nu aantreden in Tricht tegen de plaatselijke die we goed kennen uit eerdere jaargangen. We hadden er helaas maar 10 door wat blessures en de positieve ontwikkeling van Miquel waardoor hij zondag bij 1 in de basis stond en dus volgens afspraak zaterdag niet speelt.