Nieuwkuijk B1 | JO17 | 2e klasse B27 | Zuid 1

Ralf van Baardwijk, Jelle van Buul, Nick Couwenberg, Jelle Damen, Luc van Drunen, Dorus Elshout, Milan van Esch, Jurgen Fitters, Thomas Geerts, Max van den Heuvel, Bart Langens, Jesse van der Lee, Jorn  Meerburg, Miquel de Wijs

Trainer: Erik van Esch
Begeleiding: Bas Bloks, Angelo van Drunen, Patrick Meerburg

Trainingstijden: maandag 19:30 uur, woensdag 19:30 uur

JO17-1 pakt goed overwinning

Geschreven door JO17-1.

Na vorige week een belabberde wedstrijd te hebben gespeeld moesten we nu aantreden tegen het fysiek sterke Reusel sport dat in de beker keurig 2x had gelijk gespeeld tegen een hoofdklasser. We konden er dan ook rekening mee houden dat deze ploeg niet zo maar effe aan de kant zou worden gezet.

JO17-1 wint belabberde pot

Geschreven door JO17.

Na vorige week goed weestrand te hebben gegeven tegen Engelen stond vandaag de eerste competitie wedstrijd op het programma uit tegen Acht. We moesten dan ook al om half elf aanwezig zijn om richting Eindhoven te gaan.