Jelle van Buul; Luc van Drunen; Dorus Elshout; Milan van Esch; Jurgen Fitters; Thomas Geerts; Sven van der Heijden; Miquel de Wijs; Jelle Damen; Lars van Baardwijk; Jorn Meerburg; Jens van Oijen; Max van den Heuvel; Nick Couwenberg

Begeleiding: Roy Fitters, Erik van Esch, Angelo van Drunen, Patrick Meerburg, Rik de Langen en Sjors van Aalst

Trainingstijden: Maandag 19:30 tot 21:00 uur Donderdag 18:00 tot 19:30 uur

JO17 houdt opnieuw de punten in Kuijk!

Geschreven door JO17.

Na vorige week een mooie overwinning te hebben geboekt op Den Dungen stond nu de wedstrijd tegen BLC op het programma. En doordat er een aantal jongens van de week naar Frankrijk e.d. geweest zijn met school waren er een aantal flink vermoeid.

JO17 weet opnieuw drie punten te pakken !!

Geschreven door JO17.

Na vorige week een goede uitslag neergezet te hebben moesten we nu aantreden tegen Den Dungen die tot nu toe gemiddeld 7 doelpunten per wedstrijd maakte. We kennen Den Dungen nog uit eerdere jaargangen, dus wisten ook nog wel het een en ander.

JO17 eenvoudig langs Altena

Geschreven door JO17.

Na opnieuw weer een week niet gevoetbald te hebben omdat de knvb een inhaalprogramma over heeft geslagen mochten we nu tegen Altena in Nieuwendijk. Altena is een club waar met onze jongens nog nooit tegen gespeeld hebben dus weten we ook niet wat we kunnen verwachten.