Nieuwkuijk B1 | JO17 | 2e klasse B27 | Zuid 1

Ralf van Baardwijk, Jelle van Buul, Nick Couwenberg, Jelle Damen, Luc van Drunen, Dorus Elshout, Milan van Esch, Jurgen Fitters, Thomas Geerts, Max van den Heuvel, Bart Langens, Jesse van der Lee, Jorn  Meerburg, Miquel de Wijs

Trainer: Erik van Esch
Begeleiding: Bas Bloks, Angelo van Drunen, Patrick Meerburg

Trainingstijden: maandag 19:30 uur, woensdag 19:30 uur

JO17-1 wint belabberde pot

Geschreven door JO17.

Na vorige week goed weestrand te hebben gegeven tegen Engelen stond vandaag de eerste competitie wedstrijd op het programma uit tegen Acht. We moesten dan ook al om half elf aanwezig zijn om richting Eindhoven te gaan.

Een ding was zeker er ging van alles mis. Na een grote omleiding en korte warming-up moesten we om 11.45 uur al aftrappen op het stroeve kunstgras bij Acht. Gelukkig is wel Jelle weer wedstrijd fit en was Daan er weer bij. Vanaf de eerste minuut liep het net zoals de kunstgrasmat, stroef dus. Ballen werden niet goed ingepasst en er werden veel verkeerde keuzes gemaakt waaronder ook de opdracht. Het was dus allemaal niet goed. In de 12e minuut was er een goede steek pass die Dorus op de achterlijn bracht en Jurgen keurig liet scoren 0-1. Dit was een momentje waar we wel even goed speelden en dan zie je dat in de 18e minuut ook de 0-2 binnen gaat. Vervolgens werden er weer veel verkeerde keuzes gemaakt en maakte we het onszelf moeilijk. In de 32e minuut mocht een speler van acht zomaar doorlopen en stonden we erbij en keken ernaar hoe de 1-2 erin ging. Gelukkig werd er voor de rust gefloten waar we misschien de puntjes op de i konden zetten.

En waar we helaas de kleedruimte open was voor 2 teams waren de puntjes nog wat rustiger dan gewenst. De tweede helft zou het anders moeten om het verschil groter te maken. Uit de kleedkamer gekomen was het nog steeds niet goed en konden we zelfs voor open goal de bal er niet in krijgen. Ook Acht kreeg de tweede helft een handje kansen die ze ook niet benutte. In de 73e minuut was er opnieuw een mooi balletje van Milan die Jurgen in stelling bracht die na een mooie beweging de beslissing maakte 1-3.  Gelukkig was er even later het eindsignaal van de uitstekende scheidsrechter Yucel.
Jongens jongens wat was het belabberd, maar ook slechte wedstrijden kun je winnen.

ODC  -  Taxandria   3 – 0
S.C.I.  -  RWB           1 – 1