Jelle van Buul; Luc van Drunen; Dorus Elshout; Milan van Esch; Jurgen Fitters; Thomas Geerts; Sven van der Heijden; Miquel de Wijs; Jelle Damen; Lars van Baardwijk; Jorn Meerburg; Jens van Oijen; Max van den Heuvel; Nick Couwenberg

Begeleiding: Roy Fitters, Erik van Esch, Angelo van Drunen, Patrick Meerburg, Rik de Langen en Sjors van Aalst

Trainingstijden: Maandag 19:30 tot 21:00 uur Donderdag 18:00 tot 19:30 uur

JO17 pakt eerste punten tegen BZS !!!

Geschreven door JO17.

Na 2 weken geleden niet efficiënt genoeg te zijn geweest tegen Theole zou het nu anders moeten. Helaas was het bij de warming-up opnieuw heel erg tam wat wel eens in de wedstrijd door zou kunnen werken.

Na kort naar binnen te zijn geweest werd er nog even aangegeven dat het allemaal te makkelijk ging en we beter moesten beginnen. En ja hoor na de aftrap werden er meteen al een foutje of vier gemaakt en wist BZS van 20m net onder de lat binnen te schieten 0-1. Er werd door de trainers even aangegeven dit niet de bedoeling was. De jongens waren meteen wakker en konden op jacht om het goed te maken. Goed voetbal bleek een medicijn te zijn om te gebruiken, en in de 6e min. maakte Milan al de 1-1. Snel bal pakken en verder was het motto van de spelers. BZS moest ons dan ook al meteen tegenhouden met een overtreding. En waar de keeper lekker geen muur neerzette van 25m wist Jurgen een zwabber af te vuren die door Miquel binnen gelopen werd 2-1. En nog geen minuut later was er een goed actie waar een balletje overtuigend breed gelegd werd en door Milan met links in de kruising werd geschoten en was het dus na 8 min. al 3-1.  Er werd goed gevoetbald en er kwamen steeds meer kansen, en BZS moest het doen met wat overtredingen. Helaas durfde de scheids deze week ook geen beslissingen te nemen anders hadden we ook al wel minimaal één pingeltje gehad.  De rest van de eerste helft werd met goed verzorgd voetbal uitgespeeld.

Tijdens de rust aangegeven dat er goed gevoetbald is en dat het verschil wel groter zou gaan worden. En dat werd het ook want er kwamen wederom veel kansen waar in de 52e min. 4-1 werd gemaakt en nog geen 2 min. later ook de 5-1.  BZS wist het niet meer en ging steeds harder voetballen wat maar liefst 4 kaarten opleverden waar er ook nog wel een ander kleurtje bij had moeten zitten. Nadat we Nick uit voorzorg gewisseld hadden was heel even de organisatie weg en wist BZS de 5-2 te maken. Even later werd Milan de wedstrijd uitgeschopt waardoor we nog een keer moesten wisselen en ook nog de 5-3 viel. Jammer van de twee laatste doelpunten maar zeker een ruim voldoende voor deze wedstrijd na de eerste minuut.