Jelle van Buul; Luc van Drunen; Dorus Elshout; Milan van Esch; Jurgen Fitters; Thomas Geerts; Sven van der Heijden; Miquel de Wijs; Jelle Damen; Lars van Baardwijk; Jorn Meerburg; Jens van Oijen; Max van den Heuvel; Nick Couwenberg

Begeleiding: Roy Fitters, Erik van Esch, Angelo van Drunen, Patrick Meerburg, Rik de Langen en Sjors van Aalst

Trainingstijden: Maandag 19:30 tot 21:00 uur Donderdag 18:00 tot 19:30 uur

JO17 houdt opnieuw de punten in Kuijk!

Geschreven door JO17.

Na vorige week een mooie overwinning te hebben geboekt op Den Dungen stond nu de wedstrijd tegen BLC op het programma. En doordat er een aantal jongens van de week naar Frankrijk e.d. geweest zijn met school waren er een aantal flink vermoeid.

We zijn meteen goed begonnen om snel het verschil te maken omdat het vaak moeilijk spelen is tegen minder geklasseerde. BLC wilde dan ook wel graag voetballen en waren helemaal niet zoals de stand vooraf aangaf. Wij hadden wel meteen kansen en in de 7e minuut maakte Miquel een mooie een twee met Milan waardoor goed binnen geschoten werd. Met vlagen werd er goed gevoetbald, maar sommige gedeeltes liet het te wensen over waar Nick constant de vrije man was, maar we die vergaten aan te spelen. In de 14e min. was het BLC die voor Max kwamen maar net als vorige week uitstekend stond te keepen. Het was goed dat de scheids vooraf gecommuniceerd had dat we na 20 min een drinkpauze zouden hebben omdat het erg warm was. In de 30e minuut werd Dorus voor de zoveelste keer aangespeelt die de zestien in ging en toen een flinke heupzwaai kreeg waardoor de bal op de stip ging. Jurgen wist deze pingel goed te verzilveren waardoor het 2-0 werd.  De rest van de eerste helft kregen we nog wel wat kansen maar moet je de bal wel binnen werken.

Tijdens de rust was er ondanks de voorsprong toch wel het e.e.a op te merken wat anders zou kunnen. In de tweede helft werd er al snel weer gescoord door Miquel 3-0. Er werd de tweede helft meer gevoetbald en er waren heel wat kansen maar ook BLC kwam een aantal keer goed voor de goal alleen waren ze niet scherp genoeg. In de 52e minuut was er een mooie door Roy getrainde combinatie waardoor Jelle binnen kopte 4-0. Het was heel erg warm en nadat we alle wissels gebruikt hadden werd de warmte en vermoeidheid van een van de steeds erger die we er de laatste 10 min. er maar af gehaald hebben en zo de wedstrijd met 10 man uitgespeeld hebben. Even later was er het eindsignaal van de goede scheids waardoor we bij de eerste vijf binnen stromen.