Jelle van Buul; Luc van Drunen; Dorus Elshout; Milan van Esch; Jurgen Fitters; Thomas Geerts; Sven van der Heijden; Miquel de Wijs; Jelle Damen; Lars van Baardwijk; Jorn Meerburg; Jens van Oijen; Max van den Heuvel; Nick Couwenberg

Begeleiding: Roy Fitters, Erik van Esch, Angelo van Drunen, Patrick Meerburg, Rik de Langen en Sjors van Aalst

Trainingstijden: Maandag 19:30 tot 21:00 uur Donderdag 18:00 tot 19:30 uur

JO17 laat dure punten achter bij SCI!!!

Geschreven door JO17.

Na een aantal weken thuis te hebben gespeel moesten we nu weer eens uit, en wel naar Gestel tegen SCI. SCI is al jaren een lastig ploegje voor ons die heel vaak met een gelijkspel uit de bus komt. Dus we waren gewaarschuwd en wisten dat het wel eens lastig zou kunnen worden op deze warme dag.

En zoals afgesproken zaten wij vijf voor in de kleedkamer en hebben we maar zitten wachten op het controleren van de foto’s. Na 10 minuten gewacht te hebben en opnieuw een lange discussie met de scheids gehad te hebben over GEEN rugnummers was dit klusje eindelijk geklaard maar was de warming-up al weer helemaal teniet gedaan. Nou eindelijk begonnen om het beste ervan te maken. Helaas was meteen in de eerste minuut er achterin een foutje waardoor de spits van SCI simpel binnen kon schuiven 1-0. We wisten meteen dat het zomaar weer zoon dagje kon worden.  En dan was er na een minuut of 10 een bloktackle waar Milan op doorging en zich blesseerde en even later gewisseld moest worden wat wel een tegenvaller was. Met wat omzettingen kregen we uiteindelijk iets meer grip op de wedstrijd maar was de eerste helft SCI helaas de bovenliggende partij wat betreft het veldspel en hadden ze wat kleine kansjes. Ook hadden wij wat kansjes maar en had een sandwich in de zestien misschien wel anders beoordeeld mogen worden. Uiteindelijk waren we blij dat het rust was en we de puntjes weer op de i konden zetten.

In de rust dan ook gesproken wat er allemaal fout ging en wat we moesten gaan doen om de wedstrijd te kantelen. Er was goed geluisterd en de tweede helft waren we meteen ook de bovenliggende partij. Er kwamen direct kansen maar ook nu weer stond er een geweldige keeper in de weg die bijna alles pakte. In de 52e minuut was het gelukkig Jurgen die wel binnen schoot en dus de 1-1. Meteen de bal pakken en doorgaan om het verschil te maken want nu waren wij echt de bovenliggende partij. Maar helaas wilde de bal er echt niet in. Het was jammer dat we de druk niet om konden zetten in doelpunten en ook nog pel zoals afgesproken hebben gewisseld waardoor de druk nog minder werd. Maar ondanks dat kregen we nog een aantal goede kansen maar wist er een bij SCI met kunst en vliegwerk zijn doel verder schoon te houden. En waar de druk van ons heel erg hoog was viel plots ook nog eens de scheids uit met een liesblessure waardoor het weer even vervelend voor ons stil lag. Uiteindelijk hebben we het nog vele keren geprobeerd maar wilde hij er echt niet in. Wel een compliment dat we SCI de tweede helft geen enkele kans hebben gegeven. Helaas bleef het dus op 1-1 steken wat uiteindelijk nog zuurder was toen Theole informeerde naar onze uitslag omdat ook zij gelijk hadden gespeeld in de derby tegen RKTVC. En ze nu toch nog gewoon 3 punten voorsprong op ons houden en wij dus twee dure punten hebben laten liggen. Volgende week spelen we uit tegen RKTVC waar we ook weer goed aan de bak moeten.