In willekeurige volgorde:

Boaz van der Aa; Milan van der Aa; Maarten Dekkers; Billy van Dommelen; Lars de Kort; Viggo Kuys; Jasper van de Sande; Lucas Velthuijzen; Wouter van Kessel; Thijs Vermeulen; Stef van Beurden; Milan Oomen

Trainers: Ralf van Baardwijk, Silvester van der Aa en Thieleman van Aerle
Begeleiding: Annemieke van Aerle, Wilbert Kuijs en Gidie van der Aa (vlagger)

Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 18:00 uur

JO13-1 kan na goede zege de klus gaan klaren

Geschreven door Leidfing JO13-1.

Vorige week zijn we in de aller laatste minuut ontsnapt aan puntverlies tegen Wilhelmina en na wat opbeurende woorden van de goede Sint wisten we wat ons te doen stond deze week.
Deze keer RKTVC. Een ploeg die weinig goals tegen krijgt en ook een paar rare uitslagen heeft neergezet.

JO13-1 ontsnapt in slotfase!

Geschreven door JO 13-1 leiding.

Na vorige week een lastige uitwedstrijd te hebben gespeeld bij Beesd, stond deze keer Wilhelmina op het programma in Den Bosch.
We begonnen slap aan de wedstrijd. Dit resulteerde in de 1-0 na een goede voorzet van de tegenstander. Na deze teleurstelling werden we eindelijk wakker en we stonden 10 minuten later weer met 1-2 voor na twee goede goals (1-op-1 en corner).
Een vrije trap zorgde ervoor dat we met een gelijke stand de rust in gingen.

Tijdens de rust was er een donder speech, want in de duels waren we constant te laat en er werd te weinig gevoetbald waar dat wel kon.

In de tweede helft gelukkig een ander Nieuwkuijk, dat met passie en geloof speelde en liet zien dat er wat op het spel stond. Een schot van onze spits belandde 2 minuten voor tijd op de paal! Wat waren we dichtbij….Maar nog geen minuut later was er een herkansing die wel achter de keeper in het net belandde……Wat een opluchting en wat een feest in de kleedkamer! Weer drie punten, maar volgende week weer een wedstrijd, dan tegen RKTVC.

JO13-1 met hakken over de sloot

Geschreven door JO 13-1 leiding.

Vandaag een uitwedstrijd naar Beesd. De volgende hobbel naar ….. ?. Deze ploeg had vorige week maar net verloren (1-0) van de nummer 2.