In willekeurige volgorde:

Boaz van der Aa; Milan van der Aa; Maarten Dekkers; Billy van Dommelen; Lars de Kort; Viggo Kuys; Jasper van de Sande; Lucas Velthuijzen; Wouter van Kessel; Thijs Vermeulen; Stef van Beurden; Milan Oomen

Trainers: Ralf van Baardwijk, Silvester van der Aa en Thieleman van Aerle
Begeleiding: Annemieke van Aerle, Wilbert Kuijs en Gidie van der Aa (vlagger)

Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 18:00 uur

JO13-1 verliest niet alleen de wedstrijd in Haarsteeg!

Geschreven door JO 13-1 leiding.

Na een week zonder trainingen hebben we deze keer weer een oefenwedstrijd weten te regelen: dit keer Haarsteeg JO13-2.

We hadden besloten om aan te treden met een andere opstelling dan normaal om te kijken of sommige spelers ook uit de voeten kunnen op andere posities. Na een warming-up in de stromende regen begonnen we aan de wedstrijd met een bekende scheidsrechter.

JO13-1 verliest boeiende oefenpot na hele matige tweede helft

Geschreven door Leidfing JO13-1.

Ten eerste willen wij als JO13-1 iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2018 toewensen. Een nieuw jaar, een nieuwe competitie en dus nieuwe wedstrijden die op ons pad komen.

Na een week waarin er hard getraind is hebben wij als staf er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat we dit weekend weer lekker konden spelen. Dit keer tegen 2e klasser RKDVC. Een mooie graadmeter voor ons na het kampioenschap en de promotie naar de 2e klasse.

JO13-1 KAMPIOEN na thriller in Ammerzoden!

Geschreven door Ralf van Baardwijk.

De dag waarvan je wist dat die eraan kwam, de dag van de kampioenswedstrijd. Na de teleurstelling van vorige week (afgelast) te hebben verwerkt, gingen we vandaag met veel vertrouwen richting Ammerzoden. Mooi om te zien dat iedereen er zin in had en dat er vele Kuijkse supporters aanwezig waren.
De jongens waren van tevoren gewaarschuwd, want in dit soort wedstrijden heb je snel de neiging om van alles te gaan doen, behalve je taak uit te voeren. Na een goede warming-up konden we gaan beginnen aan onze wedstrijd op het hoofdveld.