In willekeurige volgorde:

Boaz van der Aa; Milan van der Aa; Maarten Dekkers; Billy van Dommelen; Lars de Kort; Viggo Kuys; Jasper van de Sande; Lucas Velthuijzen; Wouter van Kessel; Thijs Vermeulen; Stef van Beurden; Milan Oomen

Trainers: Ralf van Baardwijk, Silvester van der Aa en Thieleman van Aerle
Begeleiding: Annemieke van Aerle, Wilbert Kuijs en Gidie van der Aa (vlagger)

Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 18:00 uur

JO13-1 verliest volkomen terecht in Hedel!

Geschreven door Leidfing JO13-1.

De competitie is alweer een tijdje aan de gang. Na 2x een nederlaag van 4-0 waren er toch wat lichtpuntjes, want het voetbal wordt steeds beter. Als promovendus was het dus even zoeken, maar de jongens lijken zich steeds meer aan te passen aan het niveau van de 2e klasse. Deze week stond de uitwedstrijd tegen Hedel op het programma. Hedel is een tegenstander die we nog kennen van voor de winterstop. Die wedstrijd eindigde in 1-1 en op het einde had het nog beide kanten op kunnen vallen. Met andere woorden: een interessante ontmoeting.

JO13-1 verliest niet alleen de wedstrijd in Haarsteeg!

Geschreven door JO 13-1 leiding.

Na een week zonder trainingen hebben we deze keer weer een oefenwedstrijd weten te regelen: dit keer Haarsteeg JO13-2.

We hadden besloten om aan te treden met een andere opstelling dan normaal om te kijken of sommige spelers ook uit de voeten kunnen op andere posities. Na een warming-up in de stromende regen begonnen we aan de wedstrijd met een bekende scheidsrechter.

JO13-1 verliest boeiende oefenpot na hele matige tweede helft

Geschreven door Leidfing JO13-1.

Ten eerste willen wij als JO13-1 iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2018 toewensen. Een nieuw jaar, een nieuwe competitie en dus nieuwe wedstrijden die op ons pad komen.

Na een week waarin er hard getraind is hebben wij als staf er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat we dit weekend weer lekker konden spelen. Dit keer tegen 2e klasser RKDVC. Een mooie graadmeter voor ons na het kampioenschap en de promotie naar de 2e klasse.