In willekeurige volgorde:

Boaz van der Aa; Milan van der Aa; Maarten Dekkers; Billy van Dommelen; Lars de Kort; Viggo Kuys; Jasper van de Sande; Lucas Velthuijzen; Wouter van Kessel; Thijs Vermeulen; Stef van Beurden; Milan Oomen

Trainers: Ralf van Baardwijk, Silvester van der Aa en Thieleman van Aerle
Begeleiding: Annemieke van Aerle, Wilbert Kuijs en Gidie van der Aa (vlagger)

Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 18:00 uur

JO13-1 buigt voor terechte kampioen!

Geschreven door Ralf van Baardwijk.

Afgelopen zaterdag hebben we met het warme weer hard moeten knokken voor een punt waar we uiteindelijk met trots op terugkijken. Na een hoop geregel konden we afgelopen woensdag aantreden tegen Sint Michielsgestel.

Van tevoren was te merken dat onze jongens vooral bezig waren met het naderende kamp en de concentratie op de wedstrijd verloren en dan moet je uitgerekend spelen tegen een ploeg die bij winst kampioen kan worden…..

Om klokslag 19:30 floot de scheidsrechter voor het begin en was het meteen duidelijk hoe de verhoudingen waren. We begonnen niet slecht aan de wedstrijd, maar heel slecht. Overal waren we een stap te laat. SMG was sterker en hadden het overwicht gedurende de hele eerste helft. Een 0-1 ruststand zorgde dan ook voor teleurstelling van onze kant.

Tijdens de rust werd duidelijk gemaakt dat deze nonchalante instelling simpelweg niet kan en werden de welbekende puntjes op de i gezet.

Dit hielp echter niet. Binnen een minuut stond het 0-2 en leek de boel beslist. Toch kregen we door doorzettingsvermogen nog twee hele grote kansen. Jammer dat we niet doeltreffend waren, want dan kan de tegenstander nog wel eens nerveus worden…. SMG werd daarna weer sterker en we kwamen er simpelweg niet aan te pas. Een 0-4 eindstand was dan ook verdiend en alle spelers, trainers en ouders van SMG konden beginnen aan het feest. Omdat dit onze laatste wedstrijd van het seizoen is en we in december kampioen zijn geworden kon de traditionele slootduik natuurlijk niet ontbreken. De kersverse kampioenen doken gezellig achter ons aan. Mooi om te zien dat de twee ploegen op een goede en sportieve manier met elkaar omgingen en zo hoort dat ook. Na een paar mooie foto’s samen gemaakt te hebben zit het competitieve seizoen er nu echt op.

Namens de JO13-1 willen wij SMG feliciteren met het terechte kampioenschap en wij wensen hen een mooi feest toe!

Ondanks alles zijn we na het kampioenschap in december en de daaropvolgende promotie, gehandhaafd in de 2e klasse, wat voor ons een mooie prestatie is.

Graag zou ik van de gelegenheid gebruik willen maken om onze jongens ontzettend te bedanken voor het mooie seizoen dat we samen hebben beleefd. Het was een enorme eer om als trainer te mogen fungeren van niet alleen het team, maar ook van een hechte vriendengroep. Ook wil ik de volledige staf bedanken voor de soepele samenwerking dit seizoen. Dan wil ik ook nog even namens de spelers, ouders en de rest van de staf onze dank en waardering uitspreken voor Silverster, Thieleman en Annemieke die naar 7 jaar leidinggeven aan een groot deel van deze groep er een punt achter gaan zetten.

Voor ons rest komend weekend nog een internationaal toernooi in Venray en volgende week een gepast eindfeest, want dat hebben we echt verdiend!

JO13-1 zet ongeslagen reeks voort!

Geschreven door Ralf van Baardwijk.

De laatste weken waren er veel complimenten voor onze jongens, want na een wisseling in de manier van voetballen en bovenal een goede uitvoering daarvan, werden er mooie resultaten behaald tegen sterke tegenstanders. Deze week kwam het hoog geklasseerde HSSC’61 op bezoek.

JO13-1 pakt punt

Geschreven door Ralf van Baardwijk.

Na een gelijkspel tegen CHC en de winstpartij tegen Theole stond deze week de altijd lastige uitwedstrijd tegen Zwaluw VFC op het programma. Na een belabberde training en het schoolkamp van groep 8 konden we eindelijk (voor het eerst sinds de winterstop) met onze eigen spelers op pad.