Nieuwkuijk D1 | JO13-1 | 2e klasse D28 | Zuid 1

Rens van der Lee, Daan Banning, Jorg Toebak, Sam van Drunen, Levi Vissers, Jop van de Wiel, Dave van Dijk, Pablo Polman,  Orin van Bijnen, Maik Maas, Tristan Hekstra, Timo Damen, Sam Cales, Brent van de Water, Jesse van de Wiel

Begeleiding: Dennis van der Lee ,Roger Toebak, Frank Hekstra en Bart van Deventer

Trainingstijden: maandag 18:15 uur, woensdag 18:15 uur

JO13-1 begint competitie goed

Geschreven door Leidfing JO13-1.

2 wedstrijden 6 punten is ongekende weelde voor JO 13-1. Uit bij OJC 2-4 winst en vorige week een thuisoverwinning tegen NOAD met 2-1.

De 1ste wedstrijd was redelijk tot makkelijk tegen allemaal 1ste jaars. Na een 0-4 voorsprong en tegen tien man, kwamen we toch nog in problemen en werd het uiteindelijk 2-4.

Afgelopen zaterdag was een ander verhaal tegen een ploeg die gelijkwaardig was. Na een achterstand kwamen we gelukkig weer zeer snel op gelijke hoogte. 5 minuten voor tijd scoorden we 2-1 uit een corner en mogen we deze punten wel  een beetje als “geluks”punten bijschrijven. Zaterdag weer thuis tegen Wilhelmina’26.