In willekeurige volgorde:

Boaz van der Aa; Milan van der Aa; Maarten Dekkers; Billy van Dommelen; Lars de Kort; Viggo Kuys; Jasper van de Sande; Lucas Velthuijzen; Wouter van Kessel; Thijs Vermeulen; Stef van Beurden; Milan Oomen

Trainers: Ralf van Baardwijk, Silvester van der Aa en Thieleman van Aerle
Begeleiding: Annemieke van Aerle, Wilbert Kuijs en Gidie van der Aa (vlagger)

Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 18:00 uur

JO13-1 begint competitie goed

Geschreven door Leidfing JO13-1.

2 wedstrijden 6 punten is ongekende weelde voor JO 13-1. Uit bij OJC 2-4 winst en vorige week een thuisoverwinning tegen NOAD met 2-1.

De 1ste wedstrijd was redelijk tot makkelijk tegen allemaal 1ste jaars. Na een 0-4 voorsprong en tegen tien man, kwamen we toch nog in problemen en werd het uiteindelijk 2-4.

Afgelopen zaterdag was een ander verhaal tegen een ploeg die gelijkwaardig was. Na een achterstand kwamen we gelukkig weer zeer snel op gelijke hoogte. 5 minuten voor tijd scoorden we 2-1 uit een corner en mogen we deze punten wel  een beetje als “geluks”punten bijschrijven. Zaterdag weer thuis tegen Wilhelmina’26.