Nieuwkuijk JO13-1

In willekeurige volgorde:

Boaz van der Aa; Milan van der Aa; Maarten Dekkers; Billy van Dommelen; Lars de Kort; Viggo Kuys; Jasper van de Sande; Lucas Velthuijzen; Wouter van Kessel; Thijs Vermeulen; Stef van Beurden; Milan Oomen


Trainers: Ralf van Baardwijk, Silvester van der Aa en Thieleman van Aerle
Begeleiding: Annemieke van Aerle, Wilbert Kuijs en Gidie van der Aa (vlagger)


Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 18:00 uur

JO13-1 verliest boeiende oefenpot na hele matige tweede helft

Geschreven door Leidfing JO13-1.

Ten eerste willen wij als JO13-1 iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2018 toewensen. Een nieuw jaar, een nieuwe competitie en dus nieuwe wedstrijden die op ons pad komen.

Na een week waarin er hard getraind is hebben wij als staf er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat we dit weekend weer lekker konden spelen. Dit keer tegen 2e klasser RKDVC. Een mooie graadmeter voor ons na het kampioenschap en de promotie naar de 2e klasse.


De eerste helft waren we beter. We hadden de intentie om vooruit te spelen en er werd goed positiespel gespeeld, ook al waren we hier en daar toch wat slordig. Een hele mooie 1-0 zorgde voor een verdiende voorsprong waarmee we ook de rust in gingen.
In de rust werden weer de wel bekende puntjes op de i gezet.

De tweede helft een onherkenbaar Nieuwkuijk. Onze basis van hard werken, je man uitschakelen en vanuit de pressing proberen te voetballen was weg! Ja dan roep je het onheil over jezelf af….. Dit gebeurden dan ook en binnen 10 minuten gaven we de wedstrijd uit handen: uitslag 1-4. 

Heren na deze wedstrijd weten we wat ons te wachten staat in de 2e klasse. Nog geen reden tot paniek, maar wel een hele wijze les. Hard blijven trainen, meer inhoud kweken en alles geven voor elkaar. Wie weet waar we dan nog gaan eindigen als we op 24 februari gaan beginnen aan de nieuwe competitie……