In willekeurige volgorde:

Boaz van der Aa; Milan van der Aa; Maarten Dekkers; Billy van Dommelen; Lars de Kort; Viggo Kuys; Jasper van de Sande; Lucas Velthuijzen; Wouter van Kessel; Thijs Vermeulen; Stef van Beurden; Milan Oomen

Trainers: Ralf van Baardwijk, Silvester van der Aa en Thieleman van Aerle
Begeleiding: Annemieke van Aerle, Wilbert Kuijs en Gidie van der Aa (vlagger)

Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 18:00 uur

JO13-1 verliest niet alleen de wedstrijd in Haarsteeg!

Geschreven door JO 13-1 leiding.

Na een week zonder trainingen hebben we deze keer weer een oefenwedstrijd weten te regelen: dit keer Haarsteeg JO13-2.

We hadden besloten om aan te treden met een andere opstelling dan normaal om te kijken of sommige spelers ook uit de voeten kunnen op andere posities. Na een warming-up in de stromende regen begonnen we aan de wedstrijd met een bekende scheidsrechter.

Dat het even wennen was om op andere posities te spelen was wel duidelijk. Veel paniek voetbal en onrust was er te zien in de ploeg. Tegen het einde van de eerste helft ging voetballend gezien wel wat beter. Echt grote kansen kregen we niet en we zochten de kleedkamer op met een 0-0 ruststand.
In de rust hebben we iedereen weer op zijn eigen positie neergezet en zijn er aanwijzingen gegeven hoe we meer aan het voetballen konden komen.

We begonnen de tweede helft goed en hadden Haarsteeg waar we ze wilden hebben, namelijk op de helft van de tegenstander, onder druk en voetballend was het redelijk tot goed. De druk op Haarsteeg werd zo groot dat ze in het strafschopgebied een overtreding nodig hadden om ons af te stoppen: dit resulteerde in de 0-1. Dan zou je denken niks aan de hand. Na een grove overtreding van onze zijde kregen we een vrije trap tegen op de middenlijn. Achterin waren we er niet bij met ons hoofd en kregen we de 1-1 te verwerken na een bal die door de as werd gespeeld. Na de gelijkmaker was er hetzelfde spelbeeld. We bleven voetballend beter, maar verzuimde om weer op voorsprong te komen. Vijf minuten voor tijd weer een bal door de as en weer stonden we te slapen! Dan vraag je om problemen en die kwamen er dan ook: 2-1. Totaal onnodig maar wel een achterstand. Na nogmaals een zware overtreding van dezelfde speler floot de goed leidende scheidsrechter af.

Jammer dat we onszelf niet hebben beloond na een redelijk tot goede wedstrijd. Nu lekker carnaval vieren of op skivakantie en daarna gaan we ons richten op de competitie.