In willekeurige volgorde:

Boaz van der Aa; Milan van der Aa; Maarten Dekkers; Billy van Dommelen; Lars de Kort; Viggo Kuys; Jasper van de Sande; Lucas Velthuijzen; Wouter van Kessel; Thijs Vermeulen; Stef van Beurden; Milan Oomen

Trainers: Ralf van Baardwijk, Silvester van der Aa en Thieleman van Aerle
Begeleiding: Annemieke van Aerle, Wilbert Kuijs en Gidie van der Aa (vlagger)

Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 18:00 uur

JO13-1 verliest volkomen terecht in Hedel!

Geschreven door Leidfing JO13-1.

De competitie is alweer een tijdje aan de gang. Na 2x een nederlaag van 4-0 waren er toch wat lichtpuntjes, want het voetbal wordt steeds beter. Als promovendus was het dus even zoeken, maar de jongens lijken zich steeds meer aan te passen aan het niveau van de 2e klasse. Deze week stond de uitwedstrijd tegen Hedel op het programma. Hedel is een tegenstander die we nog kennen van voor de winterstop. Die wedstrijd eindigde in 1-1 en op het einde had het nog beide kanten op kunnen vallen. Met andere woorden: een interessante ontmoeting.

Na een goede warming-up begonnen we aan de wedstrijd. Hedel was fel, en blufte ons af op alle fronten. Dit was een grote tegenvaller, want de trainers hadden hier op gehamerd tijdens de wedstrijdbespreking. Het duurde dan ook 47 seconden voordat de bal al in het net lag: 1-0. We werden eindelijk wakker, maar toch creëerden we geen echte kansen. Hedel werd nog gevaarlijk vanuit 3 corners die door dezelfde speler telkens vrij kon worden ingekopt?

Tijdens de rust een donderspeech. Er werd benadrukt dat wanneer een tegenstander beter is je dit kan compenseren met passie en strijd en het voetbal komt dan vanzelf. Ook werd aangegeven dat we met corners onze tegenstanders moeten verdedigen en niet vrij moeten laten inkoppen……

De tweede helft een ander Nieuwkuijk dat sterk uit de kleedkamer kwam, passie, strijd en hoge druk leverden dan ook de 1-1 op. Na nog een mogelijkheid was het wachten op de voorsprong, maar het liep even net iets anders. Een ongelukkig moment zorgde voor de 2-1 en enkele minuten later stond het zelfs 4-1. Onze leenspeler van de JO11-1 scoorde nog een hele mooie goal, maar dichter in de buurt van Hedel kwamen we niet. Nadat de 5-2 nog vanuit een corner werd binnengekopt door jawel: de speler die in de eerste helft ook al 3x vrij kon inkoppen, floot de scheidsrechter af.

Heren met de wetenschap dat we van de eerste 4 wedstrijden er 4 uitspelen en van de laatste 7 wedstrijden 6 thuis, hebben we op het begin zeker een lastig programma. Ook blessures die duren tot het eind van het seizoen maken het zeker niet makkelijk. Dit neemt niet weg dat we elke wedstrijd moet spelen met passie en strijd en dat we daar vanuit gaan proberen te voetballen. Hoofden omhoog en doorgaan! Dit zal moeten want woensdagavond spelen we uit bij Boxtel en komende zaterdag wacht de derby tegen Vlijmense Boys.