In willekeurige volgorde:

Boaz van der Aa; Milan van der Aa; Maarten Dekkers; Billy van Dommelen; Lars de Kort; Viggo Kuys; Jasper van de Sande; Lucas Velthuijzen; Wouter van Kessel; Thijs Vermeulen; Stef van Beurden; Milan Oomen

Trainers: Ralf van Baardwijk, Silvester van der Aa en Thieleman van Aerle
Begeleiding: Annemieke van Aerle, Wilbert Kuijs en Gidie van der Aa (vlagger)

Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 18:00 uur

JO13-1 wint dik verdiend van Theole!

Geschreven door Ralf van Baardwijk.

Vorige week hebben we tegen koploper CHC ons eerste punt gepakt en afgelopen weekend kwam Theole op bezoek. Van tevoren was al aan de resultaten van beide teams te zien dat dit een leuke en interessante ontmoeting ging worden.

In de wedstrijdbespreking werd er verteld dat we gewoon ons eigen spel moesten spelen en dat het dan een mooie middag kon gaan worden. Het weer zat mee, de warming-up was goed en om klokslag 11:30 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd.

De eerste helft van onze kant was matig. Veel teveel paniekvoetbal en voor de goal waren we totaal niet scherp. Een paar kleine kansjes werden er gecreëerd, maar goals werden er niet gescoord. Ruststand 0-0.

Tijdens de rust werden de welbekende puntjes op de i gezet, om er zo voor te zorgen dat we meer in ons eigen spel konden komen.

De tweede helft een goed Nieuwkuijk dat de tegenstander niet meer gevaarlijk liet worden. De druk op Theole nam toe en vanuit twee geweldig genomen standaardsituaties brachten we al snel de score op 2-0. We merkten dat we meer en meer de overhand kregen qua veldspel en na een systeemwissel was er dan ook al helemaal geen houden meer aan. Na vele kansen wisten we de score te verhogen tot 4-0. Na 61 minuten floot de, zoals altijd, goed leidende scheidsrechter af en hebben we eindelijke onze driepunter te pakken.

Heren, het is mooi om te zien dat we tijdens een wedstrijd het tij weten te keren en wat we elkaar kansjes en zelfs doelpunten gunnen. Houd dit vast! De competitie is immers nog niet afgelopen…. Zaterdag gaan we op bezoek in Vught bij Zwaluw VFC en wie weet wat daar te halen valt???