Nieuwkuijk E1 | JO11 | 3e klasse 23 | Zuid 1

Tim van Dommelen, Vince Berkelmans, Raff Hendriks, Wouter van Kessel, Thijs Vermeulen, Pepijn van de Wiel, Koen van Beurden, Joost van Beurden, Joshua Moreira, Sjors van Spijk

Trainer: René Kuipers
Begeleiding: Jori van Korven

Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 19:30 uur

Mooi gebaar Broeren bestratingen

Geschreven door Jeugdcommissie.

Afgelopen zaterdag kregen zowel de JO11-1 als de JO13-1 nieuwe tassen uitgereikt waarop de naam van Broeren bestratingen prijkt. Dit bedrijf uit Tilburg met Nieuwkuijkse wortels zorgt hiermee voor een stukje extra uitstraling van beide teams.
De JC bedankte namens dit bedrijf Roland(JO11-1 en Annemiek(JO13-1) die dit beide mede mogelijk hebben gemaakt

Einde tijdperk E1

Geschreven door Nieuwkuijk E1.

Vandaag de laatste wedstrijden van onze E1 op het eigen toernooi in Nieuwkuijk. Einde van spelen op een half veld en einde van een ploeg, die 5 jaar bijeen is geweest. Zoals het er nu naar uitziet, gaan de jongens verdeeld worden over de D1 en D2. Het is een mooie tijd geweest, waar de jongens van 5 jaar oud, groeiden naar stoere binken van 10 jaar. Van het begin af aan, hebben we volgehouden, dat plezier belangrijk is maar dat het nog leuker wordt als je wint. Het is dan toch mooi, dat we ons laatste toernooi met overmacht hebben gewonnen tegen ploegen van hetzelfde niveau competitie. Van tranen in de kleedkamer (echt waar), tot zingen van het clublied bij de prijsuitreiking. Nu nog een leuk weekend voor de boeg in juni en dan nog de afsluiting van het seizoen en elftal. JONGENS EN OUDERS BEDANKT, HET GAAT JULLIE GOED.

Jeroen, Thieleman, Annemieke en Silvester.

E1 pakt 2de plaats

Geschreven door Nieuwkuijk E1.

Vandaag het gevecht om de 2de plaats tegen GDC E1. Na uit met 4-1 voor te hebben gestaan, werd het uiteindelijk 5-5. Als we zouden winnen, kwamen wij op de 2de plaats.

E1 wint weer

Geschreven door Nieuwkuijk E1.

Vandaag Noad Wijk en Aalburg op het programma. Gelukkig 10.00 uur i.p.v. 08.30 uur. Thuis hadden we onze beste wedstrijd van het seizoen gespeeld met een 5-1 uitslag tegen Noad. Eens kijken wat we vandaag gaan doen.

E1 -> eindelijk 3 punten

Geschreven door Nieuwkuijk E1.

Vandaag Emplina E3. Uit verloren met 2-0 in bar en boos weer. Na 2x een punt tegen de koplopers, wilden we nu wel weer eens winnen.

E1 wederom 2 punten te weinig

Geschreven door Nieuwkuijk E1.

Vandaag naar de koploper GDC E1. We waren vroeg, dus dan maar een langere warming up. Wat schetst onze verbazing, ze voetbalden, zoals we het nog nooit gezien hadden.