Tim van Dommelen, Vince Berkelmans, Bart Boom, Aaron Melis, Nick Vissers, Jorg de Bonth, Koen van Beurden, Joost van Beurden en Teun Driessen

Begeleiding: René Kuipers, Jori van Korven

Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 18:00 uur

JO11-1

Geschreven door Jori_René.

Het seizoen zit er inmiddels op. Een mooi moment om terug te blikken op de afgelopen 2e seizoenshelft.

We starten deze seizoenshelft in de 2e klasse. Een klasse waarin we hopelijk wat meer tegenstand kregen. We begonnen sterk aan de eerste wedstrijden met enkele goede en welverdiende overwinningen. Toen liepen we tegen onze eerste nederlaag in competitie aan sinds lange tijd. Hierna volgden enkele wisselvallige wedstrijden waarbij enkele spelers wat last leken te krijgen van een vol en druk seizoen.

Tussendoor speelden we ook nog bekerwedstrijden waar veel energie is gelegd werd. De kwartfinale tegen Best Vooruit was een pittige. Ondanks de warme weersomstandigheden en taaie tegenstander wisten we ook deze wedstrijd te winnen. Uiteindelijk wisten we de halve finale redelijk gemakkelijk te winnen waardoor een finaleplaats in de beker een feit was. Hierdoor werd de competitie iets minder belangrijk, desondanks behaalden we goede resultaten. De bekerfinale speelden we tegen Hoogeloon. In een gelijkopgaande wedstrijd was de stand na 2 keer 25 minuten 1-1. Dit resulteerde in penalty's. Helaas trokken we hierbij aan het kortste eind.

Ondanks deze teleurstelling kijken we met een supergoed en trots gevoel terug op dit seizoen. De spelers hebben zich zowel individueel als in teamverband goed ontwikkeld.
We willen alle spelers veel succes wensen met hun sportieve toekomst. We komen elkaar vast en zeker nog tegen!

Groeten, Rene en Jori

Eerste seizoenshelft JO11-1

Geschreven door Jori.

We begonnen met een nieuwe groep aan de eerste bekerwedstrijden van het seizoen. Deze werden eenvoudig gewonnen. Daarna begonnen we aan onze competitie in de 4e klasse. Na 3 wedstrijden gespeeld te hebben bleek al snel dat een klasse hoger meer uitdaging zou bieden voor de spelers.

Nieuwkuijk JO11-1 wint shoot-outs!

Geschreven door Peter.

Afgelopen vrijdag heeft onze JO11-1 de wedstrijd RKC - Telstar bezocht. Naast dit doelpuntrijke duel mochten onze spelers in de rust shoot-outs nemen tegen SV Capelle. Onder toeziend oog van onze meegereisde supporters wisten de jongens deze shoot-outs te winnen.

Al met al een mooie ervaring voor de jongens en het is zeker voor herhaling vatbaar. Dank aan de jeugdcommissie voor deze leuke avond.

Sportieve groeten,

Nieuwkuijk JO11-1 [LEES VERDER VOOR MEER FOTO'S]

Mooi gebaar Broeren bestratingen

Geschreven door Jeugdcommissie.

Afgelopen zaterdag kregen zowel de JO11-1 als de JO13-1 nieuwe tassen uitgereikt waarop de naam van Broeren bestratingen prijkt. Dit bedrijf uit Tilburg met Nieuwkuijkse wortels zorgt hiermee voor een stukje extra uitstraling van beide teams.
De JC bedankte namens dit bedrijf Roland(JO11-1 en Annemiek(JO13-1) die dit beide mede mogelijk hebben gemaakt

Einde tijdperk E1

Geschreven door Nieuwkuijk E1.

Vandaag de laatste wedstrijden van onze E1 op het eigen toernooi in Nieuwkuijk. Einde van spelen op een half veld en einde van een ploeg, die 5 jaar bijeen is geweest. Zoals het er nu naar uitziet, gaan de jongens verdeeld worden over de D1 en D2. Het is een mooie tijd geweest, waar de jongens van 5 jaar oud, groeiden naar stoere binken van 10 jaar. Van het begin af aan, hebben we volgehouden, dat plezier belangrijk is maar dat het nog leuker wordt als je wint. Het is dan toch mooi, dat we ons laatste toernooi met overmacht hebben gewonnen tegen ploegen van hetzelfde niveau competitie. Van tranen in de kleedkamer (echt waar), tot zingen van het clublied bij de prijsuitreiking. Nu nog een leuk weekend voor de boeg in juni en dan nog de afsluiting van het seizoen en elftal. JONGENS EN OUDERS BEDANKT, HET GAAT JULLIE GOED.

Jeroen, Thieleman, Annemieke en Silvester.

E1 pakt 2de plaats

Geschreven door Nieuwkuijk E1.

Vandaag het gevecht om de 2de plaats tegen GDC E1. Na uit met 4-1 voor te hebben gestaan, werd het uiteindelijk 5-5. Als we zouden winnen, kwamen wij op de 2de plaats.