Tim van Dommelen, Vince Berkelmans, Bart Boom, Aaron Melis, Nick Vissers, Jorg de Bonth, Koen van Beurden, Joost van Beurden en Teun Driessen

Begeleiding: René Kuipers, Jori van Korven

Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 18:00 uur

E1 wint weer

Geschreven door Nieuwkuijk E1.

Vandaag Noad Wijk en Aalburg op het programma. Gelukkig 10.00 uur i.p.v. 08.30 uur. Thuis hadden we onze beste wedstrijd van het seizoen gespeeld met een 5-1 uitslag tegen Noad. Eens kijken wat we vandaag gaan doen.

1ste minuut een voorzet, die Lars goed terug kopt en bingo, Chadi tikt 0-1 binnen. We speelden daarna wederom goed, zonder verder uit te lopen. Uit het niets scoort Noad gelijk, wat niet eens een kans te noemen was. Gelukkig blijven wij het beste van het spel houden, mooie pass van Jasper, die Boaz op het midden oppikt en daarna uiteindelijk vakkundig afrond.

Rust 2-1. 2de helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld, mooie aanval van Luc en 1-3. Verder nog 3x het aluminium geraakt, laatste minuut vrije trap Noad en 2-3.

MAN OF THE MATCH : LUC, moet heel het seizoen al hard zijn best doen om aan te klampen en gaat steeds beter.

Jeroen, Thielie, Annemieke (WOMAN OF THE MATCH) en Silvester