Tim van Dommelen, Vince Berkelmans, Bart Boom, Aaron Melis, Nick Vissers, Jorg de Bonth, Koen van Beurden, Joost van Beurden en Teun Driessen

Begeleiding: René Kuipers, Jori van Korven

Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 18:00 uur

Einde tijdperk E1

Geschreven door Nieuwkuijk E1.

Vandaag de laatste wedstrijden van onze E1 op het eigen toernooi in Nieuwkuijk. Einde van spelen op een half veld en einde van een ploeg, die 5 jaar bijeen is geweest. Zoals het er nu naar uitziet, gaan de jongens verdeeld worden over de D1 en D2. Het is een mooie tijd geweest, waar de jongens van 5 jaar oud, groeiden naar stoere binken van 10 jaar. Van het begin af aan, hebben we volgehouden, dat plezier belangrijk is maar dat het nog leuker wordt als je wint. Het is dan toch mooi, dat we ons laatste toernooi met overmacht hebben gewonnen tegen ploegen van hetzelfde niveau competitie. Van tranen in de kleedkamer (echt waar), tot zingen van het clublied bij de prijsuitreiking. Nu nog een leuk weekend voor de boeg in juni en dan nog de afsluiting van het seizoen en elftal. JONGENS EN OUDERS BEDANKT, HET GAAT JULLIE GOED.

Jeroen, Thieleman, Annemieke en Silvester.