Nieuwkuijk F2 | JO9-2 | 4e klasse 46 | Zuid 1

Kevin van Bijnen, Damien Coppens, Mark Damen, Willem van Sante, Koen Smits, Thom van der Ven, Onno van de Wiel, Martijn Pijnenborgh, Lucas van Oijen, Joost van de Sande


Trainer: Remco van der Ven,
Begeleiding: Marvin de Gouw, Dorus Elshout, Jelle van Buul


Trainingstijden: maandag 18:00 uur, woensdag 19:30 uur

JO9-1 nog verder aangekleed

Geschreven door Jeugdcommissie.

Afgelopen zaterdag ontving onze JO9-1 uit handen van Rob van Oyen van het gelijknamige bouwbedrijf en John vd Sande van installatie maatschappij H.Ek nieuwe jassen waardoor ze weer lekker de winter in kunnen. Hierdoor worden ze officieel het best aangeklede jeugdteam. Namens de JC ontvingen beide heren een bosje bloemen voor deze warme geste.

 

Marc Reinhard sponsort weer

Geschreven door Jeugdcommissie.

Na vorig jaar al tassen te hebben gesponsord aan de JO9 heeft Marc Reinhard timmer & montagewerken deze jongens voorzien van nieuwe outfits. Dit zijn zowel shirts met korte mouwen als met lange mouwen.
Daarnaast hebben zowel de jongens als ook de begeleiding nieuwe jassen gekregen. Uit naam van de gulle sponsor heeft Dennis de bloemen in ontvangst genomen. Marc zelf ligt momenteel in het ziekenhuis te revalideren van een zwaar ongeluk. Vanaf deze plaats wensen we Marc veel sterkte en beterschap.