Indien je lid wilt worden van RKVV Nieuwkuijk kun je het volgende doen:

• Aanmelding is mogelijk door het invullen van een aanmeldingsformulier.
  • Stuur het op naar R.K.V.V. Nieuwkuijk, Kerkstraat 1c, 5253 AN Nieuwkuijk of lever het in bij de bestuurskamer op het sportpark.

Uiteraard is het mogelijk een keer langs te komen op het sportpark om de sfeer te proeven en daar het aanmeldingsformulier te vragen.

Steunend lid worden

Het betrokken lid is er zelf verantwoordelijk voor, dat het lidmaatschap wordt omgezet van spelend naar steunend en zal dit dus aan moeten geven aan de ledenadministrateur. Steunende leden betalen een lagere contributie, maar hebben dezelfde rechten als spelende leden, mogen op donderdag komen trainen, maar zijn uiteraard niet meer gerechtigd om in wedstrijden uit te komen. Ook voor deze leden geldt, dat zij de ter beschikking gestelde spullen voor het deelnemen aan trainingen en wedstrijden, die eigendom zijn van de vereniging moeten inleveren.