Sponsoring

Ook binnen onze vereniging is sponsoring een belangrijke inkomstenbron. Zeker in een tijd waarin de gemeentelijke bijdrage minder worden en de kosten stijgen, zijn financiële ondersteuningen van sponsors heel belangrijk. Inmiddels zijn er al veel bedrijven die RKVV Nieuwkuijk een warmt hart toedragen, maar we zijn altijd blij als er weer een nieuw bedrijf bij komt.

Binnen onze vereniging zijn er diverse mogelijkheden om uw bedrijf te promoten. Deze mogelijkheden zijn uitgewerkt in een sponsormap.

U kunt hierbij denken aan:

• Reclamebordsponsoring langs ons hoofdveld
  • Adverteren in de Kuijkse treffer (clubblad)
  • Sponsoring van een activiteit (zoals een toernooi)
  • Flyeren in de kantine

Wij staan open voor allerlei ideeën. Alle contacten en contracten inzake sponsoring lopen bij onze vereniging via onze voorzitter, Fried van de Water. Als u onze vereniging op een bepaalde manier wilt sponsoren, contact heeft met een bedrijf dat hiervoor interesse heeft, kansen ziet in onze vereniging, etc.; kunt u met hem contact opnemen. Hij is graag bereid u verder te helpen bij uw vragen, op- en/of aanmerkingen.